ESERS

Uchwyt gwiazdowy - KE

Uchwyt gwiazdowy - KE

Uchwyt gwiazdowy wykonany z duroplastu z metalową śrubą gwintowaną ze stali ocynkowanej

Materiał uchwytu odporny na wysokie temperatury, odporny na warunki środowiskowe, smary, oleje, chłodziwo itp... 

Uchwyt bakelitowy doskonale nadaj się do produktów gdzie jest potrzeba odpornosci na temperature, UV ...

Uchwyt o średnicy 30; 40; 50; 63; 70 mm.

Możliwe wykoanie śrub ze stali nierdzewnej

Możliwe wykonanie śrub o innej długości niż kataloowe 

SERIA KE

ZASTOSOWANIE:
Maszyn spożywcze, piece c.o. , piekarnicze, przemysł petrochemiczyny, konstrukcje ze stali nierdzewnej, maszyny, obrabiarki, kompresory, itp...

Zapytaj o produkt
Wyrażam zgodę na:
Przetwarzanie przez Esers moich danych osobowych, podanych dobrowolnie za pośrednictwem powyższego formularza...
Pełna treść zgody ROZWIŃ [v]
Kod
D(mm)
M
L(mm)
H(mm)
KE 30 0615
30
M6
15
26
KE 30 0820
30
M8
20
26
KE 40 0620
40
M6
20
29
KE 40 0820
40
M8
20
29
KE 40 1025
40
M10
25
29
KE 50 1030
50
M10
30
32
KE 50 1235
50
M12
35
32
KE 63 0830
63
M8
30
38
KE 63 1030
63
M10
30
38
KE 63 1235
63
M12
35
38
KE 70 1030
70
M10
30
40
KE 70 1235
70
M12
35
40
Ta witryna przechowuje dane, w tym m.in. pliki cookie, aby zapewnić dostęp do podstawowych funkcjonalności witryny, a także na potrzeby marketingu, personalizacji i analiz. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia lub zaakceptować ustawienia domyślne. Polityka Cookie ×

Jak używamy plików cookie

Używamy plików cookie z różnych powodów wyszczególnionych poniżej. Niestety w większości przypadków nie ma standardowych branżowych opcji wyłączania plików cookie bez całkowitego wyłączania funkcjonalności i funkcji dodawanych do tej witryny. Zaleca się pozostawienie wszystkich plików cookie, jeśli nie jesteś pewien, czy ich potrzebujesz, czy nie w przypadku, gdy są one wykorzystywane do świadczenia usługi, z której korzystasz.

Wyłączanie plików cookie

Możesz zapobiec ustawianiu plików cookie, dostosowując ustawienia w swojej przeglądarce (zobacz Pomoc przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak to zrobić). Pamiętaj, że wyłączenie plików cookie wpłynie na funkcjonalność tej i wielu innych witryn, które odwiedzasz. Wyłączenie plików cookie zwykle skutkuje również wyłączeniem niektórych funkcji i funkcji tej witryny. Dlatego zaleca się, aby nie wyłączać plików cookie. Narzędzie Osano Cookie Consent można wykorzystać do dostosowania preferencji dotyczących plików cookie. Narzędzie zarejestruje, kiedy wyrazisz zgodę na naszą politykę dotyczącą plików cookie i będzie okresowo prosić o zgodę, aby użytkownicy byli na bieżąco ze zmianami w naszej polityce dotyczącej plików cookie i prywatności. Narzędzie do wyrażania zgody w szczególności kontroluje marketingowe i analityczne pliki cookie ustawiane za pomocą strony internetowej Osano. Niezbędnych plików cookie nie można wyłączyć.

Pliki cookie, które ustawiamy

Jeśli utworzysz u nas konto, będziemy używać plików cookie do zarządzania procesem rejestracji i ogólnej administracji. Te pliki cookie są zwykle usuwane po wylogowaniu; jednak w niektórych przypadkach mogą one pozostać później, aby zapamiętać preferencje witryny po wylogowaniu.

Pliki cookie związane z logowaniem

Używamy plików cookie, gdy jesteś zalogowany, abyśmy pamiętali, że jesteś zalogowany. Dzięki temu nie musisz się logować za każdym razem, gdy odwiedzasz nową stronę. Te pliki cookie są zazwyczaj usuwane lub czyszczone po wylogowaniu, aby zapewnić dostęp do zastrzeżonych funkcji i obszarów tylko po zalogowaniu.

Pliki cookie związane z biuletynami e-mailowymi

Ta strona oferuje usługi subskrypcji biuletynów lub e-maili, a pliki cookie mogą być używane do zapamiętywania, czy jesteś już zarejestrowany i czy wyświetlać określone powiadomienia, które mogą być ważne tylko dla subskrybowanych/niesubskrybowanych użytkowników.

Pliki cookie związane z formularzami

Gdy przesyłasz nam dane za pośrednictwem formularza, takiego jak te znajdujące się na stronach kontaktowych lub formularzach komentarzy, pliki cookie mogą zostać ustawione w celu zapamiętania danych użytkownika na potrzeby przyszłej korespondencji.

Zarządzaj preferencjami Odrzuć