ESERS

Strona główna / Produkty / STOPKI POLIAMIDOWE POZIOMUJĄCE / Stopa stała - EP 120 - M16, M20, M24

Stopa stała - EP 120 - M16, M20, M24

Stopa stała - EP 120 - M16, M20, M24

Stopa stała - EP 120 - M16, M20, M24

Talerz stopy wykonany z poliamidu polerowanego
Średnica talerza 120 mm.
Sworzeń wykonany ze stali ocynkowanej.
Stopka stała

Przy zamówienieniu stopki z podstawą antyposlizgową należy do kodu dodać na końcu literę "L"

Możliwość wykonania śrub o innych wymiarach niż katalogowe!!!

 

SERIA EP 12

ZASTOSOWANIE:
Konstrukcje stalowe, przenośniki, posadowienie maszyn spożywczych, piekarniczych, przemysł petrochemiczyny, konstrukcje ze stali nierdzewnej, stoły warsztatowe, regały, maszyny, obrabiarki, kompresory, itp...

Zapytaj o produkt
Wyrażam zgodę na:
Przetwarzanie przez Esers moich danych osobowych, podanych dobrowolnie za pośrednictwem powyższego formularza...
Pełna treść zgody ROZWIŃ [v]
Kod
D(mm)
Śruba M
L(mm)
L1(mm)
H(mm)
Obciążenie kg/szt
EP 12 1610
120
M16
170
100
70
1500
EP 12 1616
120
M16
230
160
70
1500
EP 12 2010
120
M120
170
100
70
1500
EP 12 2016
120
M120
230
160
70
1500
EP 12 2416
120
M24
230
160
70
1500
Ta witryna przechowuje dane, w tym m.in. pliki cookie, aby zapewnić dostęp do podstawowych funkcjonalności witryny, a także na potrzeby marketingu, personalizacji i analiz. W każdej chwili możesz zmienić swoje ustawienia lub zaakceptować ustawienia domyślne. Polityka Cookie ×

Jak używamy plików cookie

Używamy plików cookie z różnych powodów wyszczególnionych poniżej. Niestety w większości przypadków nie ma standardowych branżowych opcji wyłączania plików cookie bez całkowitego wyłączania funkcjonalności i funkcji dodawanych do tej witryny. Zaleca się pozostawienie wszystkich plików cookie, jeśli nie jesteś pewien, czy ich potrzebujesz, czy nie w przypadku, gdy są one wykorzystywane do świadczenia usługi, z której korzystasz.

Wyłączanie plików cookie

Możesz zapobiec ustawianiu plików cookie, dostosowując ustawienia w swojej przeglądarce (zobacz Pomoc przeglądarki, aby dowiedzieć się, jak to zrobić). Pamiętaj, że wyłączenie plików cookie wpłynie na funkcjonalność tej i wielu innych witryn, które odwiedzasz. Wyłączenie plików cookie zwykle skutkuje również wyłączeniem niektórych funkcji i funkcji tej witryny. Dlatego zaleca się, aby nie wyłączać plików cookie. Narzędzie Osano Cookie Consent można wykorzystać do dostosowania preferencji dotyczących plików cookie. Narzędzie zarejestruje, kiedy wyrazisz zgodę na naszą politykę dotyczącą plików cookie i będzie okresowo prosić o zgodę, aby użytkownicy byli na bieżąco ze zmianami w naszej polityce dotyczącej plików cookie i prywatności. Narzędzie do wyrażania zgody w szczególności kontroluje marketingowe i analityczne pliki cookie ustawiane za pomocą strony internetowej Osano. Niezbędnych plików cookie nie można wyłączyć.

Pliki cookie, które ustawiamy

Jeśli utworzysz u nas konto, będziemy używać plików cookie do zarządzania procesem rejestracji i ogólnej administracji. Te pliki cookie są zwykle usuwane po wylogowaniu; jednak w niektórych przypadkach mogą one pozostać później, aby zapamiętać preferencje witryny po wylogowaniu.

Pliki cookie związane z logowaniem

Używamy plików cookie, gdy jesteś zalogowany, abyśmy pamiętali, że jesteś zalogowany. Dzięki temu nie musisz się logować za każdym razem, gdy odwiedzasz nową stronę. Te pliki cookie są zazwyczaj usuwane lub czyszczone po wylogowaniu, aby zapewnić dostęp do zastrzeżonych funkcji i obszarów tylko po zalogowaniu.

Pliki cookie związane z biuletynami e-mailowymi

Ta strona oferuje usługi subskrypcji biuletynów lub e-maili, a pliki cookie mogą być używane do zapamiętywania, czy jesteś już zarejestrowany i czy wyświetlać określone powiadomienia, które mogą być ważne tylko dla subskrybowanych/niesubskrybowanych użytkowników.

Pliki cookie związane z formularzami

Gdy przesyłasz nam dane za pośrednictwem formularza, takiego jak te znajdujące się na stronach kontaktowych lub formularzach komentarzy, pliki cookie mogą zostać ustawione w celu zapamiętania danych użytkownika na potrzeby przyszłej korespondencji.

Zarządzaj preferencjami Odrzuć